Technologické centrum AV ČR komentuje Festival Exportu: “Skvělý jako vždy”

Již čtvrtý ročník Festivalu Exportu byl Technologickým centrem AV ČR hodnocen velmi pozitivně. A díky tomu podepisujeme společné memorandum o spolupráci!

Ve dnech 15. – 16. 6. 2016 se v Křižíkových pavilonech pražského Výstaviště uskutečnil již čtvrtý ročník úspěšné prezentační, informační a kontaktní akce zaměřené na podporu exportu a mezinárodní obchodní spolupráci s názvem Festival exportu CZ 2016. Kromě tradiční série prezentací o aktuálních informacích z oblasti podpory mezinárodního obchodu připravil letošní Festival exportu pro své účastníky opět i možnost najít si efektivně své obchodní partnery v rámci organizované série obchodních schůzek – B2B Eventu.

Festival exportu každoročně organizuje CzechInno, z.s.p.o. a jeho hlavním odborným partnerem je již tradičně Technologické centrum AV ČR jako koordinátor mezinárodní sítě pro podporu podnikání Enterprise Europe Network v České republice. Technologické centrum AV ČR je nejen odborným partnerem při pořádání akcí CzechInno, ale samozřejmě se jich i aktivně účastní. Na letošním Festivalu exportu se TC AV ČR prezentovalo velkou expozicí Enterprise Europe Network, které dominovala robotická ruka, zapůjčená jedním z klientů Technologického centra, firmou KUKA. 

V návaznosti na to, že tato spolupráce mezi Technologickým centrem AV ČR a CzechInno funguje příkladně a ku prospěchu obou partnerů již několik let, bylo na letošním Festivalu exportu koordinátorem projektu Enterprise Europe Network, Ing. Petrem Hladíkem, PhD., a předsedou představenstva CzechInno, Davidem Kratochvílem, MBA, podepsáno Memorandum o spolupráci. Toto memorandum formalizuje již zaběhnutou spolupráci obou partnerů na každoročních akcích Festival Exportu, Smart Business Festival a Vizionáři

 

 

 

Dostávejte od nás VIP vstupenky zdarma
Zanechte nám, prosíme, váš kontakt a my vám čas od času pošleme bezplatnou VIP vstupenku na naše akce. Děkujeme.