Pátý ročník akce Festival Exportu jíž za měsíc nabídne vystavovatelům unikátní obchodní vazby

Křižíkovy pavilony na pražském Výstavišti Holešovice přivítají již popáté nejen účastníky, ale zejména vystavovatele z celého světa na akci Festival Exportu. Ta se uskuteční ve dnech
14. – 15. 6. 2017, a i tentokrát se bude jednat o reprezentativní událost.

Stejně jako v minulém roce, kdy navštívilo více než 800 účastníků ze 45 zemí celého světa, i letos organizátoři akce očekávají vysokou účast. Tu již nyní potvrdilo více než 20 velvyslanectví včetně partnerských firem. Festivalu se tak zúčastní nejen oficiální vládní delegace, ale zejména i podnikatelské mise.

Obě hlavní části (přednáškovou a expoziční) budou doprovázeny organizovanou sérií obchodních meetingů – B2B Eventem, v jehož rámci návštěvníci mohou realizovat krátké obchodní schůzky se svými protějšky z několika desítek evropských i mimoevropských zemí.

 „Cílem akce je nejenom podpora společností v oboustranné mezinárodní obchodní spolupráci a poskytnutí aktuálních informací a kontaktů, které jsou potřebné nejenom k úspěšnému exportu. Máme ověřeno z minulých ročníků, že okamžité obchodní příležitosti vznikají na Festivalu. Společnostem jsou touto cestou představeny také obchodní a kulturní zvyklosti jednotlivých exportních destinací“, říká David Kratochvíl, předseda sdružení CzechInno David Kratochvíl.

Zejména pro vystavovatele je připraveno mnoho výhod. Všichni vystavovatelé na této akci získají benefity jako je účast na společenském večeru Festivalu s účastí VIP hostů, kompletní seznam účastníků Festivalu pro obchodní využití, možnost prezentace produktů a služeb před účastníky z více než 30 zemí světa či možnost rozhovoru s přítomnými médii. Kompletní nabídka plnění pro vystavovatele je součástí přiložené prezentace. „Pro naše kontakty  poskytneme zajímavou slevu na vystavovatelský poplatek. Stačí napsat do poznámky CzechInno. Pouze jako vystavovatel s informačním místem si vytvoříte unikátní obchodní vazby“, dodává Kratochvíl.

Proč se zúčastnit Festivalu Exportu 2017 CZ jako vystavovatel?

  • Vystavovatelé v rámci Festivalu Exportu CZ 2017 získají nespočet benefitů, mezi které patří:
  • Cenné kontakty a informace důležité pro obchodní spolupráci se zahraničím
  • Okamžité obchodní příležitosti
  • Možnost prezentace vlastní společnosti a jejích inovativních produktů a služeb
  • Možnost inspirace od společností, které jsou úspěšné na poli mezinárodního obchodu
  • Poradenství přímo na míru vlastní společnosti přímo od těch, kteří v daném zájmovém teritoriu působí.

 

Doprovodný program festivalu budou reprezentovat expozice českých i zahraničních firem a institucí nabízejících své produkty a služby včetně oblíbených ochutnávek cizokrajných pokrmů a nápojů….

Více informací najdete na www.festivalexportu.cz

Dostávejte od nás VIP vstupenky zdarma
Zanechte nám, prosíme, váš kontakt a my vám čas od času pošleme bezplatnou VIP vstupenku na naše akce. Děkujeme.